Stop met zoeken…Vind steeds de juiste voorruit !

In enkele seconden maakt u een offerte voor uw klant zonder technische vragen te stellen

STEEDS DE JUISTE RUIT

QuickGlass is de mobiele oplossing voor alle autoglas specialisten. We hebben contracten met de meerderheid van de autofabrikanten om u het exacte onderdeelnummer te geven voor alle ruiten van het voertuig. Bij elke aanvraag doen wij de opzoekingen direct bij de fabrikanten zodat u tijd wint en geen verkeerde bestellingen plaatst.

VEREENVOUDIG UW CALL CENTER

Het aantal modellen en opties van een voertuig wordt steeds uitgebreider. De identificatie van het juist onderdeel, vooral voor de voorruit wordt steeds complexer en uw klant is geen ruitspecialist.

Met QuickGlass volstaat het om het chassisnummer (VIN) te vragen. Startend vanaf het chassisnummer kan u het model en alle uitrusting van het voertuig identificeren om snel een offerte klaar te hebben zonder uw klant technische vragen te stellen.

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

Het is voor ons een erezaak om de toepassing zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zo hoeft u geen tijd te verliezen met dure en complexe toepassingen.

Ons team werkt permanent aan de verbetering van onze diensten zodat elk van uw medewerkers QuickGlass kan gebruiken zonder enige opleiding. U kan steeds het voertuig van uw klant zien zoals dit werkelijk uitgerust is en dit op een volledig dynamische wijze. Gedaan met selecties maken in een algemene afbeelding van een voertuig.

IN CIJFERS

GEKEND WAGENPARK 98%
EUROCODE DEKKING 81,7%

OEM ONDERDEELNUMMERS

MODELLEN IN DE DATABASE

Probeer QuickGlass gratis !

Aanbod zonder verplichting gedurende 30 dagen.

ONZE KLANTEN

Ze vertrouwen ons.